Már mi is aggódunk a kosárlabdázókért

by szorenyi6104
31 pontos vereséget szenvedett a Budafoki KK csapata Cegléden. A mieinknek percekig volt csak esélye az idegenbeli találkozón.

Rossz sorozatban vannak a kosárlabdázóink az NB I/B Piros csoportjában. Eddig csak az első mérkőzésüket tudták megnyerni.

Szombaton úgy utaztak Ceglédre, hogy “talán”, hiszen az ellenfél bár jó nevekből áll (volt NB I-es, sőt, volt válogatott játékos is van köztük Csorvási Milán személyében), de talán elkapható. Nekik is csak egy győzelmük volt az idén, és eddig minden hazai találkozójukat elvesztették. Arról már nem is beszélve, hogy Cegléden ebben a szezonban már új, és kimondottan szép csarnokban fogadják a vendégcsapatokat

Eddig.

Sajnos egy percig sem volt esélye a Budafoknak. Az első félidő vészes pontínségben telt el. A 30 pont nagyon kevés, miközben a hazaiak 45-ig jutottak.

A második felvonásban a mieink elkezdték megjátszani az addig egy rádobással és 0, azaz nulla találattal szerénykedő amerikai légiósukat. Így legalább volt valami fazonja a játéknak, a harmadik negyed döntetlenre jött, hogy a végén, a nagy hátrány miatt, a “játsszon mindenki, ha már utazott”-elv érvényesüljön.

A vége 90-59 lett, amit még leírni sem kellemes.

Legközelebb hazai meccs jön, a szintén nem túl veretes Óbudai Kaszások ellen, de hát a Budafoknak már nincs tuti ellenfél a másodosztályban.

Keményen kell harcolni, és szerencse is kellene majd az eddig két győzelemmel álló III. kerületiek ellen.

Olvasta már?