Újabb macskaivartalanítási akció indul Budafok-Tétényben!

by nora.farmosi

A Részvételi Költségvetés győztes projektjének célja a kóbor, utcáról befogadott macskák gyarapodásának megfékezése, a felelős állattartás elősegítése. 2023. november 10-től lehet jelentkezni a forrás kimerüléséig a meghirdetett helyekre.

A Részvételi Költségvetés második évadában nagy sikert aratott a macskaivartalanítási akció, több mint kétszáz cicát műtöttek meg a kezdeményezés keretében.

A kerület lakossága idén újra a nyertes ötletek közé választotta a javaslatot, ami november 10-én ismét útjára indul. Az előző évhez hasonlóan, idén is az ivartalanítási költségek 90%-át állja a program, így a lakosoknak csak a kezelés 10%-át szükséges téríteniük.

Kedvezményes árak:

kandúr:                   1.300 Ft/macska
nőstény:                 2.500 Ft/macska
vemhes nőstény: 3.000 Ft/macska

Az ivartalanítási akcióra egy kinyomtatott formanyomtatvány kitöltésével lehet jelentkezni. A kérelmet a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán hétfőtől csütörtökig 8-16 óra között, pénteken 8-14 óra között személyesen, vagy szkennelve az igazgatasiugyek@bp22.hu e-mail-címre elküldve kell leadni. Azok számára, akiknek internetes vagy informatikai segítségre van szükségük, a Klauzál Házban nyújtanak segítséget a művelődési ház nyitvatartási idejében.

A műtéteket a Budatétényi Állatkórházban, előzetes időpontegyeztetés után végzik.

Olvasta már?