Március elejéig szavazhat, mitől legyen még élhetőbb a kerület!

by ildikarakai

Már negyedszer indult el Budafok-Tétényben a Részvételi Költségvetés. Hétfő óta szavazhatunk arra, hogy az összesen 300 millió forintos keretet mire fordítsa a kerület.

Sok más önkormányzat is figyelemmel kíséri évről évre a sikeres 22. kerületi Részvételi Költségvetést. Az eddigi három évben az itt élők által beküldött és megszavazott ötletek több, mint kétharmadát már megvalósította az önkormányzat, többet közülük plusz forrásokkal is támogatott. A többi között kutyafuttatók, játszóterek készültek, gyalogátkelőhelyeket építettek, hogy még kényelmesebb, jobb és biztonságosabb legyen az élet Budafok-Tétényben.  

Az idén a lakosság kérései alapján teljesen megújult a kozossegrekapcsolva.hu weboldal, ahol az eddigi eredményekről is olvashatunk. Mostantól korszerű, felhasználóbarát, áttekinthető és még biztonságosabb weboldalként várja az érdeklődőket, ötletgazdákat, szavazatot leadókat. Tovább egyszerűsödött a regisztrációs folyamat is.

Az idén tematikus kategóriákban – “Fenntartható Budafok-Tétény”, “Élhető Budafok-Tétény” és “Otthonunk, Budafok-Tétény” – ötletelhetünk és szavazhatunk. A pályázható keretösszeg idén is 300 millió forint, az önkormányzat az ötleteket egészen március 6-ig várja. Eredményt várhatóan május elején hirdetnek.

Olvasta már?