Még az ünnepek előtt meglesz az első ingyenes nap a budafoki koripályán

by gaalt994

Ráadásul januárban és februárban is lesz hasonló alkalom.

A budafok-tétényi önkormányzat még novemberben jelentette be, hogy idén újra kinyit a korcsolyapálya a Budafoki Szomszédok Piaca előtt, a Szieszta Ponton. A tervek szerint február 27-ig üzemel majd, ám az időjárás függvényében ezt a határidőt még kitolhatják. Majd’ három hónapos üzemideje alatt a pálya minden nap 8-tól 20 óráig tart nyitva, a belépőjegy ára 800 forint, további 800 forintért pedig korcsolya is kölcsönözhető. A nyitvatartás karácsony napjain sem változik.

Már a megnyitó napján sokan éltek a lehetőséggel, hogy táncra perdüljenek a jégen, beleértve munkatársunkat is, aki akkor be is számolt élményeiről. Szintén már korábban jelezte az önkormányzat, hogy szokásához híven idén is lesznek olyan napok, amikor a budafok-tétényiek ingyenesen használhatják a pályát.

Most az is kiderült, hogy az első önkormányzati napra még az ünnepek előtt sor kerül. Először ugyanis december 22-én korcsolyázhatnak díjmentesen a pályán a kerületiek, akik számára januárban és februárban is lesz hasonló lehetőség. A pontos dátumokat az önkormányzat honlapján fogják közzétenni.

Olvasta már?