Megsérült, az Eb-t is kihagyja a budafoki csatár

by gaalt994

Rájár a rúd a budafoki focicsapatra; a hétvégéi pozitív vírustesztek után most sérülés miatt dőlt ki egy játékos.

Nincs könnyű helyzetben Gera Zoltán, az U21-es gárda szövetségi edzője, akinek sérülések, illetve a koronavírus-járvány miatt korábban már hét játékosáról kellett lemondania. Erre az amúgy sem rövid névsorra iratkozott most fel a kölcsönben Budafokon futballozó Zsóri Dániel, aki a korosztályos válogatott vasárnapi edzésén sérült meg.

Emiatt azonban nem csak Gera Zoltán, hanem a BMTE vezetőedzője, Csizmadia Csaba feje is főhet, hiszen ha alapembernek túlzás is lenne nevezni Zsórit, a mester rendszeresen számított a csatár szolgálataira. Azt egyelőre nem jelentették be, hogy a 2019-ben Puskás-díjat nyert futballista meddig lesz harcképtelen, de remélhetőleg gyorsan felépül, hiszen április 4-étől a Budafok hétmeccses életben maradási harc elé néz az NB I-ben.

Az U21-es Eb csoportkörét most szerda és jövő hét szerda között rendezik meg, a kieséses szakasz pedig május 31. és június 6. között lesz. A négy csoportból az első két-két helyezett jut be a negyeddöntőbe. A magyarok szerdán a németek ellen kezdenek Székesfehérváron, szombaton a Bozsik Arénában találkoznak a románokkal, jövő kedden pedig Székesfehérváron zárják a csoportkört a hollandokkal.

(Kiemelt kép: Budafoki MTE)

Olvasta már?