Megújult az önkormányzat honlapja

by gaalt994

Alapos ráncfelvarráson esett át a budafokteteny.hu.

Szinte teljesen új köntöst kapott Budafok-Tétény önkormányzatának hivatalos honlapja, a budafokteteny.hu. A weblap teljesen új dizájnt kapott, de nemcsak modernebb arculatú és színesebb felületet, hanem néhány új funkcióval is bővült.

A rovatok nagyjából változatlanok maradtak, azonban az egyes hírek között böngészve első ránézésre is átláthatóbb, hogy milyen tartalommal szolgál az adott cikk. Az új funkciók közül érdemes külön megemlíteni a képviselő-keresőt és az iskola körzet-keresőt, ezek a nyitólap legtetején találhatóak.

Az új szolgáltatási körrel egyszerűbben lehet bejelentkezni az egészségügyi intézményekbe, elérni az online fizetési felületet, a programajánlót és az aktuális pályázatokat is. Karsay Ferenc polgármester erről szóló köszöntőjében azt írta, az átalakítás során kiemelt cél volt, hogy gyorsabbá és hatékonyabbá tegyék az ügyintézést.

Az új felületet a megszokott címen lehet elérni, a vele kapcsolatos észrevételeket, problémákat pedig a sajto@bp22.hu címen lehet bejelenteni.

Olvasta már?