Nándorinak ez a győzelem volt pályafutása eddigi legnagyobb sikere

by lantai.oliver

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Magyar Kupában a Budafok labdarúgócsapata kiváló teljesítménnyel legyűrte az élvonalbeli Kisvárdát, és ezzel bejutott az elődöntőbe. A sikerben elévülhetetlen érdemei voltak a kerületi csapat 22 éves középpályásának, Nándori Botondnak, aki a Budafoki MTE honlapjának beszélt érzéseiről.

A szerdai kupameccs volt eddigi pályafutásod legjobb mérkőzése?

Hogy a legjobb meccsem volt-e, azt nem tudom, játékban szerintem nem nyújtottam kiemelkedőt, hiszen a gólom és a gólpasszom ellenére leginkább védekező feladataim voltak, így azokra koncentráltam. Az viszont egyértelmű, hogy a Magyar Kupa elődöntőjébe jutás pályafutásom eddigi legnagyobb sikere!

Belülről hogy érezted, megleptük a Kisvárdát?

Szerintem igen, főleg a szervezett és fegyelmezett védekezésünkkel. Nagyon szűkek és kompaktak voltunk, amelyre nem talált ellenszert élvonalbeli riválisunk, elöl pedig szerencsére a hatékonyságunkra sem lehetett panasz. Egy emberként küzdött mindenki a csapatért, talán ez volt a legfontosabb a továbbjutás és a győzelem szempontjából.

A tegnapi sorsoláson kiderült, hogy a Vasassal játszunk a fináléért. Mit szóltatok a sorsoláshoz?

Már a legjobb nyolc között sem kaphattunk gyenge ellenfelet, hiszen rajtunk kívül mindenki NB I-es a mezőnyben, ez pedig értelemszerűen az elődöntőre is igaz. Kemény meccsre számítok, de addig még fontos feladataink vannak a bajnokságban is, így a Vasas majd akkor kerül fókuszba, ha azokat teljesítettük – remélhetőleg minél jobb eredményekkel.

Vasárnap fontos bajnoki vár ránk, a Dorog látogat a BMTE Stadionba. Mit vársz az összecsapástól?

Nehéz mérkőzésre számítok, annak ellenére, hogy a Komárom-Esztergom megyeiek jelenleg kieső helyen vannak, jól erősítettek a télen és nem kezdték rosszul a tavaszt. Nekünk viszont nem velük, hanem saját magunkkal kell foglalkoznunk, ugyanarra a mentalitásra lesz szükség, mint a legutóbbi mérkőzéseken, akkor itthon tarthatjuk a három pontot – márpedig egyértelműen ez a célunk!

Ma délután 2-kor viszont bajnoki meccs következik a Dorogi FC ellen, méghozzá hazai pályán.

Hajrá, Budafok!

Forrás: Budafoki MTE honlapja

Olvasta már?