Ön mit szeretne a kerületben? Május végéig mondja el!

by ildikarakai

Május 30-án jár le a részvételi költségvetés pályázatának határideje. Addig mindannyian szavazhatunk arról, hogy mi valósuljon meg Budafok-Tétényben!

Az önkormányzatnál úgy 600 javaslatot vizsgáltak át, és arra jutottak, hogy a megvalósíthatósági, hatásköri és a költségvetési kritériumoknak az alábbi témák felelnek meg leginkább: a meglévő parkolóhelyek bővítése, új parkolóhelyek kialakítása, felfestése; zebrák felfestése önkormányzati fennhatóságú utakon, utcákon, indokolt helyeken, sebességkorlátozó táblák, lakó-pihenő övezetet jelző táblák kihelyezése; ötletek az illegális szemétlerakás felszámolásához (például kamerák kihelyezése); új játszóterek kialakítása vagy a meglévők korszerűsítése, fejlesztése, javítása; közvilágítás kiépítése, javítása; új kondiparkok, street workout pályák, esetleg kosárlabdapályák létesítése vagy már meglévő felújítása, javítása; tanösvények, sétautak, tematikus útvonalak kijelölése táblákkal, applikációval összefonva; az üres tűzfalak lefestése, a kopott tűzfalak renoválása; kisebb, helyi jellegű fesztiválok, szabadtéri nyári rendezvények szervezése adott témára felfűzve; Budafok-Tétény műemlékeinek restaurálása; fák és bokrok ültetése, zöldterület-fejlesztés.

Ön mit szeretne? Milyen ötlete van? Regisztráljon ITT, és mondja el május 30-ig!

Olvasta már cikkünket a nagytétényi családi parkról? Ha nem, tegye meg, hogy lássa: hogyan is valósul meg, válik élővé egy ötlet a részvételi költségvetés keretében!

Olvasta már?