Parázs meccsen kapott ki a Budafok

by gaalt994

Két gól és két piros lap jutott a jegyzőkönyvbe, pontot viszont nem szerzett a BMTE.

A Diósgyőr-Soroksár találkozó kivételével az NB II 36. fordulójának összes többi mérkőzését egyszerre rendezték meg, a vasárnap 5 órai idősávban. A bentmaradás bebiztosításáért küzdő Budafok Ajkára látogatott.

A mérkőzés nem indult jól Csizmadia Csaba együttese számára, a vendégek már a 9. percben megfogyatkoztak Vaszicsku Gergő kiállítása nyomán. A 10. percben bebizonyosodott, hogy a baj nem jár egyedül, az Ajka a vezetést is gyorsan megszerezte Sejben góljával.

A 75. percben a korábbi ferencvárosi legenda, a napokban éppen zalaegerszegi sportigazgatónak kinevezett Dragóner Attila fia, Filip szerzett gólt, megduplázva az ajkai előnyt. Tehetség terén nem esett messze az alma a fájától, stílusban azért igen, bár az egykor védőként játszó papa aligha bánja, hogy fia inkább a gólok szerzésében jeleskedik, mint azok megakadályozásában.

A második gól el is döntötte a meccset, a 86. percben későn jött Lehotzky piros lapja, hatása már nem volt a meccsre annak, hogy kiegyenlítődtek a létszámok. A Budafok jövő héten a Békéscsabát fogadja, majd a zárókörben Diósgyőrbe látogat.

Olvasta már?