Remek kezdés után vereséggel folytatta a BMTE

by gaalt994

A több mint a meccs felét emberhátrányban játszó Csákvár elvitte a pontokat a Promontor utcából.

Az új edző, Boér Gábor első tétmérkőzésén remekül futballozva nyert a Budafok a III. kerületi TVE vendégeként az NB II első fordulójában. A 4-0-s siker után joggal bízhattunk a jó folytatásban, ami azonban sajnos elmaradt, a hazai szezonnyitóról a Csákvár együttese elvitte a pontokat.

A vendégek már az első játékrészben meglőtték góljaikat, Takács Tamás kapufája után előbb Komáromi György volt eredményes a 27. percben, majd hét perccel később egy eltört lövés után a norvég származású magyar csatár, Torvund Alexander ért el találatot egy látványos mozdulattal.

A hátrány után azonban még felcsillant a remény a fővárosiaknak, mivel Bakos Szabolcs két kemény faltjával hamar kibulizott magának egy piros lapot, aminek köszönhetően már a 38. perctől emberelőnyben játszhatott a Budafok.

Boér csapata azonban igazi tűzijátékot nem tudott rendezni a csákvári kapu előtt, a nyomás meddő mezőnyfölényben és néhány átlövésben merült ki. A 81. percben az új szerzemény, Szalai Dániel fejelte a kapuba Kovács Dávid szabadrúgását, amivel visszajött a meccsbe a BMTE. Egyenlíteni azonban nem sikerült, még úgy sem, hogy az utolsó percekre tovább fogyatkozott a Csákvár Posztobányi Patrik kiállítása miatt.

(A kiemelt kép illusztráció)

Olvasta már?