Segítsenek Barnusnak, hogy részt vehessen a bentlakásos rehabilitáción!

by nora.farmosi

A HEROSZ Budapesti Állatotthon 1991 óta működik Budafok-Tétényben Nyél utcai telephelyén. Korábban helyszíni riportot és képgalériát is közzétettünk a náluk tett látogatásunkról, amely során szem nem maradt szárazon. Hamar el is döntöttük, hogy mi is megpróbálunk segítséget nyújtani a szervezetnek a működésben, az elszállásolt állatoknak pedig az új otthonuk megtalálásában.

Most Barnust szeretnénk segítséghez juttatni. A rehabilitációjához ugyanis továbbra sem gyűlik a pénz.

“Tudjuk, hogy jönnek az ünnepek és sokaknak más a prioritás most, mint adományozni egy menhelyes kutya rehabilitációjára. Barnus viszont közel egy éve él nálunk, és az esélytelenek nyugalmával telnek a napjai. Egy munkatársunkat fogad csak el, így gyakorlatilag reménytelen még az is, hogy akár gazdikereső poszttal hirdessük őt. Szeretnénk végre megadni az esélyt számára is, ehhez azonban az kell, hogy ki legyen mozdítva ebből az állapotból, ami sajnos csak szakember közreműködésével fog menni. Ezért kérnénk a segítségeteket, hogy összejöjjön a pénz arra, hogy bentlakásos rehabilitáción vehessen részt, és legyen esélye megkezdeni a gazdikeresést.

Bankszámlaszámunk, ha bármilyen kis összeggel is hozzá tudnátok járulni, hogy összegyűljön 180.000 forint: 11707024-20151483, közlemény: Barnus ” – írta a HEROSZ a Facebook-oldalán.

Segítsenek Barnusnak, hogy egy lépéssel közelebb kerülhessen az álmához, egy szerető családhoz!

Olvasta már?