Súlyos balesetek Budafok-Tétényben

by lantai.oliver

Összesen 207 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem műveletirányítási központjaiba kedden. A 33 tűzesetet és a 104 műszaki mentést összesen 257 hivatásos, 16 önkormányzati és 3 létesítményi tűzoltóegység, valamint 12 önkéntes tűzoltó egyesület végezte. A beavatkozást igénylő esetek mellett 61 téves jelzés is érkezett az ügyeletekre – közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Korábban már beszámoltunk arról a halálos kimenetelű balesetről, mely a kerületi Tóth József utca elején, a Kossuth Lajos utca közelében történt kedden késő este.

Egy másik balesetben kedden este két gépkocsi ütközött össze a huszonkettedik kerületben, a 6-os főút és a Kolozsvári utca kereszteződésénél. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Egy ember megsérült a balesetben.

A tizenegyedik kerületi Budafoki úton, a Galvani utca közelében szintén két gépkocsi ütközött egymásnak kedden délelőtt. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesethez a mentők is kiérkeztek, akik egy sérültet a helyszínen elláttak.

Télen az utak csúszósak, a ködös időben a látási viszonyok rosszak, figyeljünk egymásra, vezessünk óvatosan!

Olvasta már?