Szombathelyen vágna vissza a BMTE az őszi zakóért

by nora.farmosi

A labdarúgó Merkantil Bank Liga 27. fordulójában csapatunk a Szombathelyi Haladás otthonában lép pályára.

Van miért visszavágnunk a zöld-fehér együttesnek, hiszen az őszi szezonban 1–0-ra nyerni tudtak a Promontor utcában, góljukat Doktorics Áron szerezte. Ellenfelünk ezzel együtt most nincs bombaformában, hiszen a legutóbbi meccsükön a Soroksár otthonában ikszeltek, azt megelőzően pedig odahaza kaptak ki az ETO FC Győrtől – írta a budafok1912.hu.

Mindeközben Dajka László együttese már három meccs óta veretlen, hiszen a Nyíregyháza elleni siker és a tiszakécskei döntetlen után a Budapest Honvéd ellen is itthon tudtuk tartani a pontokat.

A mieink 30 ponttal a tabella 14. helyéről várják az összecsapást, míg a Haladás a 11. pozíciót foglalja el 34 ponttal. A zöld-fehérek legveszélyesebb játékosa Rácz Barnabás, aki 10 góljával a bajnoki góllövőlista harmadik helyén áll.

“Nagyon jó csapatnak tartom a Haladást, jó futballistáik vannak, kiemelném közülük Jagodicsot. Ezzel együtt úgy gondolom, hogy szép lassan mi is fejlődünk. Sajnos van 2-3 sérült, illetve beteg játékosunk, de bízom benne, hogy aki lehetőséget kap, megoldja a feladatot. Nagyon nehéz meccsre számítok, és úgy érzem, hogy ha jó eredményt akarunk elérni, akkor nagyon meg kell izzadnunk” – nyilatkozta a pénteki edzés után a meccsről csapatunk vezetőedzője, Dajka László.

Szurkolói információ: a vendégpénztárt és a vendégszektort a Bartók Béla körút felől lehet megközelíteni (lásd a lenti ábrát).

Olvasta már?