Türelmes és gondoskodó

by bcsenge

A HEROSZ Budapesti Állatotthon 1991 óta működik Budafok-Tétényben Nyél utcai telephelyén. Korábban helyszíni riportot és képgalériát is közzétettünk a náluk tett látogatásunkról, amely során szem nem maradt szárazon. Hamar el is döntöttük, hogy mi is megpróbálunk segítséget nyújtani a szervezetnek a működésben, az elszállásolt állatoknak pedig az új otthonuk megtalálásában.

“Vili cica nemrég ünnepelte első szülinapját, sajnos még mindig a menhelyen. Szeretnénk, ha végre eljönne hozzánk egy olyan gazdijelölt, aki a világ egyik legtündéribb kandúrkáját szeretné befogadni az otthonába és a szívébe!

Vili rendkívül alkalmazkodó, a kennelben a többi kiscicával is türelmes, kedves, gondoskodó, szeret játszani is, de alapvetően egy nyugodt személyiségű cica, nagyon hálás minden simiért, minden finom falatért. Szereti nézni a kismadarakat a kertben, szeret bebújni egy kényelmes dobozkába, és ott szundítani délután és a hasát is nagyon szereti .

Volt már egy rövid ideiglenes gazdis, de sajnos visszakerült hozzánk, szeretnénk Vilinek megtalálni azt az álomgazdit, akinél egész további életében szeretetben és biztonságban élhet. Ivartalan, tesztelt, oltott, egészséges és csodaszép, Vili akár gyermekes családba is könnyen be tudna illeszkedni, akár másik cica mellé, a kutyusokat nem annyira szereti, de talán egy cicabarát kutyával is összeszoktatható (türelemmel, idővel)” – írja a HEROSZ.

Bővebben: 06303671393 vagy budapestiallatotthon@gmail.com

Olvasta már?