Újabb oltási dömping a Káldorban

by gaalt994

Az intézményben szerdán és csütörtökön több szakrendelés is szünetel majd, ezalatt 1200 kerületi lakost oltanak be koronavírus ellen.

Márciusban jelölték ki oltópontnak első budai intézményként a Káldor Adolf Szakrendelőt, ahol azóta folyamatos a koronavírus elleni védőoltások beadása. A húsvéti ünnepek alatt több mint 2000 budafok-tétényi kapta meg a védőoltást, a hatékonyság érdekében akkor a hosszú hétvégét követő kedden szüneteltek az alapvető szakellátások.

Április 21-én, szerdán és 22-én, csütörtökön újra a vakcináké a főszerep: plusz 2-2 oltóhelyet jelölnek ki az intézményben, ami olyan szintű szervezést és logisztikát igényel, ami mellett a szakrendelőben a belgyógyászat, az ortopédia, a neurológia, a reumatológia, a gyógytorna napi betegellátása az oltási munkálatokra átirányított munkatársak szakrendelésekről történő kirendelése miatt nem megoldható – olvasható az indoklás az önkormányzat honlapján.

Azokat a betegeket, akik ezen a napon előjegyzett időponttal rendelkeztek, a Szakrendelő munkatársai értesítik az időpont törléséről. Az elmaradt rendeléseket későbbi időpontban pótolják. A felsorolásban nem részletezett szakrendeléseken változatlanul fogadják az előjegyzett betegeket.

Olvasta már?