Üzent a BMTE-nek a kupaellenfél edzője

by gaalt994

Aczél Zoltánnal a DIGI Sport készített interjút, amelyben az NB III-as Dabas-Gyón FC vezetőedzője az esélylatolgatás mellett viccesen „üzent hadat” Csizmadia Csaba labdarúgóinak.

Ma reggel a BMTE soros kupaellenfele, a Dabas-Gyón FC vezetőedzője volt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának vendége. Aczél Zoltán pályaedzőként 2008 és 2010 között segítette a nemzeti csapat munkáját, így az interjú témája elsődlegesen a magyar válogatott elmúlt három – Bulgária, Szerbia és Oroszország elleni – mérkőzése, illetve a novemberi, Izland elleni pótselejtező volt.

Korpás Gábor műsorvezető azonban egy rövid esélylatolgatásra is felkérte Aczélt a szombati labdarúgó Magyar Kupa 7. fordulójának sorsolása kapcsán, ahol a Dabas-Gyón FC a Budafokot kapta. „Csizmadia Csaba vezetőedzővel dolgoztam együtt a válogatottnál, Nagy Gábor kapusedző kimondottan jó barátom, tehát a szakmai stábot jól ismerem, és valamilyen szinten a csapatot is” – méltatta együttesünket a játékosként kétszeres válogatott Aczél.

„Csodálatos csapatom van, amely dolgozó emberekből áll. Mi nem tudunk kettőt edzeni [egy napon – a szerk.], nálunk olyan palik vannak, akik délelőtt dolgoznak és délután jönnek edzeni, így már az is egy óriási dolog, hogy idáig eljutottunk. Biztos vagyok benne, hogy tisztességesen fogunk szerepelni, nagy szeretettel fogadjuk a Budafokot, mindent meg fogunk tenni, de a mérkőzés esélyesei nem mi vagyunk” – vázolta az esélyeket a Dabas-Gyón vezetőedzője.

Aczél úgy fogalmazott, tisztában van az erőviszonyokkal, de bizakodó, hiszen meglepetések mindig vannak. A beszélgetés végén mosolyogva azt üzente a BMTE-nek, hogy „meg fogjuk nehezíteni a dolgukat”. A Dabas-Gyón FC – Budafok kupamérkőzést október 28-án, szerdán 12:30-tól játsszák.

Olvasta már?