Vacsora és pincekvíz a Borköltők Társasága Étteremben

by bcsenge

A kerület decemberi Pincejáratán több helyszínen is változatos programokon lehet részt venni. Ez alól a Borköltők Társasága Étterem sem kivétel, ahol kvízzel és vacsorával várják a kedves vendégeket.

16.00 Kvíz: “A Quiz@ egy csapatjáték 2-6 fős társaságoknak, amiben barátokkal együtt játszva kell megoldani különböző feladványokat. A kérdések minden témakört érintenek: általános műveltség, logikai feladványok, képek, filmkockák, zenék felismerése és még sok egyéb. A Magyarországon egyedi kérdésköröket tartalmazó vetélkedőben a kreatív gondolkodásra is szükséged lesz, és a taktikai érzékedet is használhatod. Minden alkalommal egy kis időutazást teszünk a nyolcvanas és kilencvenes évekbe, új, érdekes dolgokat tudunk meg a világról, és próbára tesszük emlékező képességünket, miközben legjobb barátainkkal iszogatunk és szórakozunk. Tedd próbára magad, ismerj meg új embereket és játssz egy jót. Vigyázat, erős függőséget okoz!” – írja a bornegyed.hu.

Kvízmenü (vacsora a játék után 17:30-tól) 

Meleg vacsora a játék után kerül felszolgálásra. A játékhoz sajttál zöldségekkel füstölt sonkával, kolbásszal szintén előrendelhető 4490 Ft-ért.

Menü:

Erdélyi csorbaleves: 1790 Ft            

Aszalt szilvával töltött pulykamell barnamártással, burgonyafánkkal: 4990 Ft            

Juhtúróval , parasztsonkával töltött karaj rántva steak burgonyával, káposztasalátával: 5500 Ft            

Harcsapaprikás túrós galuskával: 5990 Ft

Sütőtökös tiramisu: 1790 Ft     

Aranygaluska: 1790 Ft  

+10% szervizdíj

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! Jelentkezés november 30., 8:00-ig vagy a kapacitás erejéig, előre utalással, e-mailen: borkoltokpince@gmail.com vagy messengeren: https://www.facebook.com/borkoltok.

A menüt is addig lehet kiválasztani. A jelentkezést a választott menü árának előzetes utalásával tudják megerősíteni. A helyszínen csak készpénzben fizethető a többi fogyasztás.

Kezdési időpont: 2023. december 02., 15:00

Esemény vége: 2023. december 02., 21:00

Helyszín: Borköltők Társasága Étterem (1223 Budapest, Jókai Mór u. 26.)

Olvasta már?