Veszélyben lehet az edző állása Budafokon, már utódjelöltről is pletykálnak

by gaalt994

A labdarúgócsapat gyenge szereplése még a BMTE háza táján közkedvelt Csizmadia Csabát is elsodorhatja.

A Budafoki MTE saját szintjén a csúcsra ért tavaly, kerületünk labdarúgócsapata ugyanis a bravúros feljutás után tisztes helytállással esett ki az elsőosztályból. Azóta viszont közel sem ilyen fényes a helyzet, az együttes hiába kezdte győzelemmel a szezont, azóta fokozatosan egyre lejjebb csúsztak a tabellán.

Az őszi szezon végeztével kieső helyre kerültek, így tavaszra nem is maradt más komoly cél, mint az NB II-ben maradás. Ezért ősz óta már Csizmadia Csaba irányításával küzd a BMTE, aki Boér Gábort váltotta a kispadon. Az NB I-ben is majdnem végig sikeresen dirigáló szakember hiába örvend köztiszteletnek Budafokon, a sorozatos rossz eredmények az ő állását is veszélybe sodorhatják.

Egyes pletykák, amelyek a közösségi média futballberkeiben terjednek, már arról is szólnak, hogy Csizmadia ultimátumot kapott a vezetőségtől, a kitűzött cél 4 pont megszerzése az elkövetkező két mérkőzésen. Amennyiben ez nem sikerül, a vezetőedzőt meneszthetik. Sejtések már az új szakvezető személyéről is vannak, ezek a korábbi válogatott labdarúgó, eddig már több alsóbb osztályú klubnál is dolgozó szakember, Mátyus János érkezését valószínűsítik.

Olvasta már?