Nagytéténybe költözik a 0-24-es felnőtt orvosi ügyelet

by gaalt994

Ezentúl a Nagytétényi út 287. szám alatt fogadják a betegeket.

Az 55 évvel ezelőtt megépült Káldor Adolf Szakrendelő anno 14 különböző szakrendeléssel nyitotta meg kapuit, azóta viszont 22 féle szakellátás elérhető a Duna utcára nyíló létesítményben. A fizikai korlátok miatt több szakrendelés lehetőségei jelentősen beszűkültek, így a felnőtt háziorvosi ügyeletet biztosító cég a szolgáltatás elköltöztetése mellett döntött.

A 24 órás felnőtt háziorvosi ügyelet ezentúl a Szelmann Háztól nem egész egypercnyi sétára, a Nagytétényi út 287. szám alatt várja a betegeket. Az új rendelő egy régi lakásból lett átalakítva, az ehhez szükséges munkálatok tavaly júliusban kezdődtek.

A rendelő épülete – természetesen még a felújítás előtt, valamikor 2019-ben

A szolgáltatást biztosító cég, az Inter-Ambulance Zrt. vezérigazgatója, Molnár György már körbe is vezette Karsay Ferenc polgármestert az új épületben, amely számos okból jóval kényelmesebb körülményeket biztosít az ott dolgozóknak.

Az akadálymentes épületben rendelőt, váróhelyiséget, orvosi pihenőt, kétágyas fektetőt, illetve teakonyhát is kialakítottak, a ház belső udvara pedig tágas parkolási lehetőséget biztosít a szolgálatot teljesítő járműveknek is. Az első rendelés szerdán este 8 órától veszi kezdetét az új létesítményben.

Olvasta már?