A babák és a mamák is jól szórakoztak a Babafok születésnapján

by nora.farmosi

A Klauzál Házban tartott egész napos rendezvény idején több babakocsi parkolt az épület előtt, mint igazi autó.

A reggeli ringató programon számtalan szebbnél szebb verset, dalt és mondókát tanulhattak, illetve változatos mozgásos gyakorlatotokat is végeztek a kicsik. A rövid szülinapi köszöntő után a leglátványosabb program kezdődött el, a baba kúszó mászó verseny.

A nagyobbaknak természetesen nem kellett kúszni, ők motorokon próbálhatták ki magukat. A nagy éneklés és a rengeteg fizikai kihívás után egy nagyon kedves Szülinapi bál című bábelőadást nézhettünk meg közösen egy hivatásos bohóc előadásában.

Ha pedig valamelyik kis krampusznak nem lett volna elég az aktivitás, az aulában ügyességi, készségfejlesztő és rajzos foglalkozások is várták őket. Így békés véget ért a vasárnap délelőtt. 

A Baba-Mama Közösségi Tér 0-6 éves gyermekek és szüleik számára szeretne szabad teret adni a kötetlen beszélgetésre, közös játékra és a kisgyermekek első közösségi élményszerzésére, elősegítve a bölcsődei/óvodai beilleszkedést.


Célja egyfelől mama- és bababarát, nyitott, befogadó közösségi tér biztosítása a kisgyermekes családoknak, másfelől babákkal is látogatható programoknak, beszélgetőköröknek, tematikus interaktív előadásoknak.
A programok alkalmat adhatnak az anyukáknak és az apukáknak a szocializálódásra, a baba-, mamabarát információcserére és legfőképp a kikapcsolódásra egy támogató és családias környezetben.

Olvasta már?