A bor és a pezsgő után a főzésé a főszerep az Oroszlános Udvarban

by gaalt994

Egyszerű étel, mégis végtelenféle receptje van. Aki akarja, meg is versenyeztetheti a sajátját.

Hétvégén újra bor- és pezsgőünnep volt Budafokon, hiszen egy év kihagyás után idén újra megrendezték a kerület legismertebb gasztroeseményét, ezúttal Budafoki Bornapok néven. A fesztiválon persze nem maradhattak el a különböző ételkülönlegességek sem, de a prímet többnyire az italok vitték.

E tekintetben mindenképpen hiánypótló lesz az az esemény, amelyet a bornapok egyik helyszínén, az Oroszlános Udvarban tartanak. A 9. Dél-budai Lecsófesztiválon pedig nemcsak főzhetnek a kilátogatók, de össze is mérhetik szakácstudásukat a többiekkel.

A lecsó elkészítéséhez a szervezők biztosítanak tüzet, vizet, illetve minden csapatnak egy sörpadszettet. A bográcsról és a hozzávalókról a csapatoknak kell gondoskodnia, „cserébe” a nevezés ingyenes.

A pontos részletek és a versenykiírás a Klauzál Ház honlapján elérhető.

Olvasta már?