Még szeptemberben újra fellép a kerületben a 100 Tagú Cigányzenekar

by gaalt994

A koncertet az együttes elnöke, Beke Farkas Nándor jelentette be, a pontos időpontot és a helyszínt is elárulta.

Egy év kihagyás után újra a boré, a pezsgőé és az önfeledt szórakozásé volt a főszerep a Budafoki Bornapok alkalmából. A rendezvény során különböző koncerteket is tartottak, melyek közül egyet a világhírű 100 Tagú Cigányzenekar adott a nagyérdeműnek.

Az együttes még év elején tette át székhelyét a XXII. kerületbe, elnökük és zenészeik azóta is hálásak Budafok-Téténynek és Karsay Ferenc polgármesternek. A zenekar vezetője ezúttal sem mulasztotta el a köszönetnyilvánítást, egy helyi illetőségű Facebook-csoportban posztolt.

„Nagyon örülök, hogy felléphettünk a Budafoki Bornapok alkalmából az Oroszlános Udvarban” – kezdte bejegyzését Beke Farkas Nándor. „Remélem, jól érezték magukat, köszönjük a sok tapsot” –  írta.

A zenekar elnöke egyúttal bejelentette a következő koncertet is, amelyet még e hónapban megrendeznek a Klauzál Ház érdekeltségébe tartozó Cziffra György Művelődési Központban.

„Remélem, hamarosan találkozunk újra a legközelebbi koncertünkön, ami szeptember 25-én a Cziffra Művelődési Központban 19:00 órakor kezdődik. Köszönjük a lehetőséget Budafok-Tétény lakossága, Köszönjük Polgármester Úr!” – írta Beke Farkas Nándor.

Olvasta már?