A helyi baloldalt is közös oltáskampányra hívja Karsay

by gaalt994

Karsay Ferenc újabb egyeztetést kezdeményezett a budafok-tétényi frakcióvezetőkkel. A polgármester célja, hogy a jelenleg is érvényben levő különleges jogrend ideje alatt valamennyi politikai párt és helyi szervezet frakcióvezetőjének lehetősége legyen személyesen is elmondani véleményét a kerület életét érintő legfontosabb kérdésekben. Úgy véli, ez jó alapja lehet a későbbi, kölcsönös bizalmon alapuló közös munkának.

A frakcióvezetői ülés egyik legfontosabb napirendi pontja nem meglepő módon a koronavírussal lesz kapcsolatos. Karsay ugyanis jelezte, hogy ő már regisztrált a védőoltásra, és ahogyan polgármesterként ő erre fogja biztatni a kerület lakóit, úgy az ellenzéktől is kéri, hogy tegyenek hasonlóan saját támogatóik körében.

„A holnapi napon egyebek mellett a Helyi Operatív Törzs ajánlására egy közös nyilatkozattételre kérem az egyeztető fórumon résztvevő frakcióvezetőket. Mindannyiunk érdeke, hogy életünk mihamarabb visszatérhessen a régi kerékvágásba, beinduljon a gazdaság, újra korlátlanul találkozhassunk szeretteinkkel.

Ehhez mi, helyi képviselők úgy tudunk hozzájárulni, ha felelős magatartást tanúsítunk, példát mutatunk. Egyetlen megoldás mutatkozik arra, hogy visszakaphassuk életünket, ha beoltatjuk magunkat. Én már regisztráltam és kerületi vezetőként erre biztatom az itt élőket is. Biztos vagyok benne, hogy a baloldal ellenzéki képviselői is egyetértenek mindezzel, és ők is a vakcina beadása mellett érvelnek majd támogatóik körében!” – írta Facebook posztjában a polgármester.

A február 3-i ülés fejleményeiről lapunk is be fog számolni.

Olvasta már?