A kerületi háziorvosok is becsatlakoznak a januári oltási akcióba

by gaalt994

Minden rendelő esetében közzétették az időpontot és az elérhetőségeket is.

Elsőként még decemberben írtunk róla, január elején pedig az önkormányzat hivatalos honlapján is bejelentették, hogy a budafoki Káldor Adolf Szakrendelő is részt vesz a januári oltási akciónapokban. Az intézményben a hónap folyamán minden héten csütörtökön és pénteken délután 2 és 6 között, illetve szombatonként reggel 10-től délután 6-ig előzetes regisztráció nélkül lehet felvenni akár a koronavírus elleni védőoltás első, második, vagy harmadik dózisát.

Időközben bejelentették azt is, hogy a lakosság minél szélesebb körű átoltottsága érdekében a kerületi háziorvosi praxisok is becsatlakoznak az oltási akcióba. Az önkormányzat kéri, hogy aki teheti, a saját háziorvosánál oltakozzon. Ehhez közzétették valamennyi praxis esetében a megjelölt napokat, amikor előzetes regisztráció nélkül lehet oltásért menni. Az információkat erre a linkre kattintva érheti el.

A háziorvosok azonban ezzel együtt kérik, hogy aki az ő rendelőjükben tervez élni a lehetőséggel, az telefonon jelezze ez irányú szándékát, ugyanis a jelentkezők számának függvényében tudnak dönteni, hogy pontosan mennyi oltóanyagot rendeljenek.

Olvasta már?