Atlétikai világbajnokság: élő közvetítés a DunaFok kertmoziban

by lantai.oliver

Nem csak a helyszínen és a belvárosi Erzsébet téren, de kerületünkben is együtt szurkolhatunk kerületi atlétáinknak.

A Klauzál Ház arról számolt be, hogy a DunaFok Kertmoziban élőben közvetítik a világbajnokság versenyszámait, ahol a természetben, idilli környezetben szoríthatunk sportolóinkért.

A Vissza a Jövőbe! című film vetítése a DunaFok Szabadidőparkban 2023.08.05-én- Fotó: huszonketto.hu

Mint ahogy azt megírtuk korábban, minden idők legnagyobb létszámú magyar csapata indul az augusztus 19-én rajtoló budapesti világbajnokságon. Köztük Molnár Janka és Wahl Zoltán, akik nemrég még a BMTE színeiben versenyeztek.

Molnár Jankát három, Wahl Zoltánt várhatóan négy számban láthatjuk versenyezni a hétvégén Budapesten kezdődő atlétikai világbajnokságon. Korábban mindketten a BMTE Atlétikai Szakosztályában sportoltak, jelenleg pedig a TSC Geotech versenyzői. Minkettőjük mestere Bartha Attila.

Janka a 400 gát mellett a női 4×400-on és a 4×400 mix váltóban áll rajthoz, míg Zoli a 4×100 és a 4×400 mellett a 4×400 mix váltóban együtt futhat Jankával, de ami a legfontosabb számára, hogy elindulhat a férfi 200 méteres versenyben is.

A vetítések a világbajnokság ideje alatt 12 órától 22-ig megtekinthetők a kertmoziban. Fontos tudni, hogy augusztus 21-én és 22-én a büfé nem üzemel, a látogatók az illemhelyiséget pénzérmével tudják használni.

Augusztus 26-án 17 órától az előre meghirdetett Gru amerikai animációs vígjátékot tekithetik meg, ezalatt a világbajnokság közvetítése szünetel.

A Vissza a Jövőbe! című film vetítése a DunaFok Szabadidőparkban 2023.08.05-én- Fotó: huszonketto.hu

A helyszínen a DP BQ étteremben van lehetőség étel-ital fogyasztásra.

A DunaFok Kertmozi a lakosság ötlete és döntése alapján, a Részvételi Költségvetés keretében jött létre.

Nézzük együtt az atlétikai világbajnokságot!

Olvasta már?