Augusztusban másfél év után rendeznek újra NB II-es meccset a Promontor utcában

by gaalt994

Az MLSZ egészen a karácsonyi szünetig bezárólag közzétette a másodosztályú labdarúgó bajnokság menetrendjét.

A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága elkészítette az előttünk álló NB II-es szezon első húsz fordulójának teljes, pontos menetrendjét. Azt már korábban is lehetett tudni, hogy az élvonalból kieső Budafok a harmadosztályból felkerülő III. Kerületi TVE gárdájával kezd, a fővárosi rangadót Óbudán játsszák augusztus 1-jén.

A Promontor utca egy héttel később, augusztus 8-án adhat otthont újra másodosztályú találkozónak, erre a koronavírus-járvány és a budafoki NB I-es menetelés jóvoltából másfél éve nem volt példa. A vendég a hosszú évek óta stabil NB II-es Csákvár lesz.

A nevesebb ellenfelek közül a feljutás első számú esélyesének tekinthető Vasas lesz az első ellenfél, Boér Gábor csapata augusztus 18-án látogat a Fáy utcába. Szintén komolyan kell venni a Diósgyőrt, amely ugyancsak a nemrég lezárult szezonban búcsúzott az élvonaltól, őket hazai pályán fogadják a fiúk december elején.

Az őszi szezon zárómérkőzése december 12-én lesz, amikor is a BMTE hazai pályán játssza a III. Kerület elleni „visszavágót”.

(Kiemelt kép: BMTE)

Olvasta már?