Az őszi időben sem áll meg a Pincejárat

by gaalt994

November első szombatján is megrendezik kerület egyik kedvenc programsorozatát.

Bár az eddig relatíve enyhe ősz érezhetően rákapcsolt, a levegő egyre hűvösebb, s az óraátállítás is közelebb hozta a napnyugtát az ebédhez, azért nem érdemes begubózva várni a karácsonyi ünnepeket.

Hónap első szombatja lévén ugyanis november 6. is elhozza nekünk a Pincejáratot, amely Budafok-Tétény egyik legkedveltebb, állandó programsorozata. A menetrend a szokásos, és még is új, hiszen a megszokott állomások és szórakoztató események mellett azok is számíthatnak újdonságra, akik rendszeres vendégei a bortúrának.

A főszerep természetesen a boré és a pezsgőé, de szokás szerint különleges finomságokkal várja a vendégeit Majecsko kávézója is. Lesznek séták a Záborszky Pincében, a Tangazdaságban és a Katona Borházban, de különböző kóstolók és vetélkedők is szerepelnek a menetrendben.

A Seybold-Garab Pincében liba is kerül az asztalra, de ha már az ételekről van szó, ne feledkezzünk meg a debütáló újdonságról: a termelői gombapincéről sem. A teljes programot az alábbi felületen lehet még alaposabban böngészni.

Olvasta már?