Bozont örökre elaludt

by lantai.oliver

A HEROSZ Budapesti Állatotthon 1991 óta működik Budafok-Tétényben, Nyél utcai telephelyén. Korábban helyszíni riportot és képgalériát is közzétettünk a náluk tett látogatásunkról, amely során szem nem maradt szárazon. Most egy szomorú hírről kell beszámolnunk: örökre elment Bozont, akit 11 éve fogadtak be családtagnak az állatotthontól.

A család HEROSZnak írt sorait alább osztjuk meg olvasóinkkal:

“Kedves Herosz! Szomorúan osztom meg veletek a hírt, hogy szeretett Bozont kutyánk hétfőn este örökre elaludt. Sajnos szélütést kapott egy héttel azelőtt, amiből nem tudott már igazán kijönni, szenvedett. 14 éves volt.

Tőletek 2012-ben, 3 évesen fogadtuk örökbe. Az elmúlt 11 évben végigkísérte, ahogy családdá válunk. A gyerekeket sosem bántotta, nagyon okos, kedves és hűséges társunk volt. Családtagként gyászoljuk.”

Annak idején az állatotthon dolgozói nem akarták gyerekek mellé adni a kutyust, de örültek annak, hogy végül milyen jól viszonyult a születendő gyermekhez.

Ezúton fejezzük ki részvétünket mi is a család felé.

Aki nem tud, vagy nem akar állatot örökbe fogadni, de szívesen segítene mindennapjaik jobbá tételében a HEROSZ Állatotthon támogatásával, az az alábbi bankszámlaszámra történő utalással tudja őket támogatni: 11707024-20151483.

A HEROSZ elérhetőségei:

+3630/ 367/1393

budapestiallatotthon@gmail.com

Olvasta már?