Ezt mondta a Budafok sportigazgatója a Soroksár elleni bajnoki előtt

by lantai.oliver

A Budafok focicsapata vasárnap délután a Soroksár otthonában próbálja begyűjteni mindhárom pontot. A klub közösségi oldalán megszólalt Filkor Attila sportigazgató is.

A budafoki játékosok a héten is nagy erőbedobással dolgoztak az edzéseken, hogy jó formában léphessenek pályára a Soroksár elleni vasárnapi meccsen. A cél, hogy megszakadjon a 12 meccses idegenbeli nyeretlenségi sorozat, mert csak így van súlya az utolsó három hazai mérkőzésen begyűjtött 9 pontnak. A Promontor utcában legyőztük az éllovas Nyíregyházát és az akkor második ETO FC Győrt, valamint a Budapest Honvédot.

A budafoki szurkolók – Fotó: Huszonketto.hu

Filkor Attila, a BMTE sportigazgatója is elismeri, hogy idegenben igencsak döcögős a játékunk, egyedül a Tiszakécske elleni meccsünkön játszottunk jól, ott mégsem sikerült nyernünk.

Dajka László Filkor Attila sportigazgatóval – Facebook – Budafoki MTE

“𝑇𝑒𝑟𝑚𝑒́𝑠𝑧𝑒𝑡𝑒𝑠𝑒𝑛 𝑖𝑔𝑦𝑒𝑘𝑠𝑧𝑢̈𝑛𝑘 𝑚𝑒𝑔𝑡𝑎𝑙𝑎́𝑙𝑛𝑖 𝑒𝑛𝑛𝑒𝑘 𝑎 𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑖𝑛𝑔𝑎𝑑𝑜𝑧𝑎́𝑠𝑛𝑎𝑘 𝑎𝑧 𝑜𝑘𝑎́𝑡 𝑒́𝑠 𝑘𝑖𝑘𝑢̈𝑠𝑧𝑜̈𝑏𝑜̈𝑙𝑛𝑖 𝑎𝑧𝑡. 𝐴𝑧𝑜𝑛 𝑣𝑎𝑔𝑦𝑢𝑛𝑘, ℎ𝑜𝑔𝑦 𝑎 𝑆𝑜𝑟𝑜𝑘𝑠𝑎́𝑟 𝑒𝑙𝑙𝑒𝑛𝑖 𝑚𝑒𝑐𝑐𝑠𝑟𝑒 𝑖𝑠 𝑎́𝑡 𝑡𝑢𝑑𝑗𝑢𝑘 𝑚𝑒𝑛𝑡𝑒𝑛𝑖 𝑎 𝐺𝑦𝑜̋𝑟 𝑒𝑙𝑙𝑒𝑛 𝑙𝑎́𝑡𝑜𝑡𝑡 𝑗𝑜́ 𝑗𝑎́𝑡𝑒́𝑘𝑜𝑡 𝑒́𝑠 ℎ𝑜𝑧𝑧𝑎́𝑎́𝑙𝑙𝑎́𝑠𝑡, ℎ𝑜𝑔𝑦 ℎ𝑎́𝑟𝑜𝑚 𝑝𝑜𝑛𝑡𝑡𝑎𝑙 𝑔𝑎𝑧𝑑𝑎𝑔𝑜𝑑ℎ𝑎𝑠𝑠𝑢𝑛𝑘” – nyilatkozta a sportigazgató.

A mérkőzés vasárnap délután 5 órakor kezdődik a Szamosi Mihály Sporttelepen.

Főkép: Huszonketto.hu

Olvasta már?