Fantasztikus show-t csinált a BDZ az MVM Dome-ban

by gaalt994

Igazából karácsony címmel adott frenetikus koncertet a Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar. A szimfonikus koncertshow a klasszikusok, a pop és a jazz világából való népszerű karácsonyi dallamokkal, kórussal, tánccal, légtornászokkal, harangjátékkal és kiváló szólistákkal szórakoztatta a nagyérdeműt az MVM Dome-ban.

Az illusztris aréna egyébként év elején debütált a magyar rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon, ahol sajnos a rendezés öröme mellett nem sok sikerélmény jutott osztályrészül a hazai csapatnak és a szurkolóknak. Nem úgy a BDZ koncertjén, ahol a közreműködők névsora is impozáns volt.

A Dohnányi zenészei mellett látható, illetve hallható volt a színpadon Miklósa Erika, Pál István Szalonna és bandája, a Magyar Állami Népi Együttes, Serbán Attila, Cser Krisztián valamint Káel Norbert és a Jazzical Trio is.

Rajtuk kívül közreműködött a Szironta Együttes (művészeti vezető: Germán Márton), a Magyar Légtornász Egyesület artistaművészei (művészeti vezető, koreográfus: Vincze Tünde), az ARLTistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) és a Budapesti Akadémiai Kórustársaság is.

(Képek: Facebook/Karsay Ferenc)

Olvasta már?