Fantasztikusnak ígérkeznek a Budafoki Bornapok

by gaalt994

Illusztris vendégek és izgalmas programok.

 Ahogyan arról már több cikket is közöltünk, valamint az önkormányzat is folyamatosan tájékoztatást nyújtott, pénteken kezdetét veszi a Budafoki Bornapok. A kerület jól ismert borkultúrája mellett természetesen a szórakoztatásé lesz a főszerep, valamint illusztris vendégek és sztárfellépők is érkeznek.

A különböző étel- és italkülönlegességek mellett koncerteket és egyéb kulturális, illetve szórakoztató programok lesznek, de ott lesznek a kerület közösségi életének jól ismert arcai, Garbóci László, Deutsch Anita és Bitai Gergely is.

Fellép a 100 Tagú Cigányzenekar és sztárvendége, Takács Nikolas, valamint a Swing à la Django zenekar és az ő sztárvendégük, Tompos Kátya is. A rendezvényen különleges helyi és vendégborászatok kínálatából lehet majd kóstolni, de lesznek nem mindennapi gasztronómiai kiállítások is.

A megnyitó szeptember 3-án 19 órakor lesz az Oroszlános udvarban.  A rendezvényt rossz időjárás esetén a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ Bujtor István Színháztermében tartják majd. A megnyitón beszédet mond Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, illetve Németh Zsolt országgyűlési képviselő is.

A rendezvényre kilátogatóknak a védettségi igazolvány felmutatása után karszalagot adnak, mivel a katasztrófavédelem korlátozta a résztvevők számát. A karszalagokhoz az Anna utcánál lehet hozzájutni. A teljes programfüzetet, valamint a fesztiváltérképet ide kattintva lehet elérni.

Olvasta már?