Gólt nem, pontot viszont szerzett a BMTE

by gaalt994

Sokat nem forogtak veszélyben a kapuk a Nyíregyháza ellen, az idegenben szerzett 1 pont viszont vállalható eredmény a XXII. kerületieknek.

A Nyíregyháza vendégeként, földrajzilag mégis Balmazújvároson kezdte meg az év végi hajrát a Budafoki MTE labdarúgócsapata az NB II-ben. A feljutástól meglehetősen, a kieséstől viszont nem túl távol álló fővárosi együttes feladata nem ígérkezett könnyűnek, a nyírségiek ugyanis jól kezdték a szezont.

Az esélyeket nem javította a pálya állapota sem, a játéktér ugyanis a BMTE honlapjának beszámolója szerint mély és sáros volt. Igaz, ez egyenlően hatott mindkét csapatra, amelyek közül a hazaiak alkalmazkodtak jobban a körülményekhez.

Az összefoglaló szerint ugyanis – bár komolyabb futballfiesztát egyik gárda sem rendezett – a pályaválasztó csapat két kapufáig is eljutott, míg a Budafok szinte alig tudott veszélyes lenni a Szpari kapujára. Gól azonban sem ezekből, sem pedig bármilyen más lehetőségből nem született, így pontosztozkodással zárult az összecsapás.

A megszerzett 1-1 pontjával a Nyíregyháza továbbra is stabil tagja a felsőháznak, míg a Budafok 17 egységével a 14. helyezett. Csizmadia Csaba fiai jövő héten két mérkőzést is játszanak a másodosztályban, szerdán az Ajka érkezik a Promontor utcába, míg hétvégén Békéscsabára indul a BMTE csapatbusza.

Olvasta már?