Hajrájához ér a Klauzál Ház pályázata

by gaalt994

Az értékes nyereményekre január 11-ig pályázhatnak az érdeklődők.

A Magyar Kultúra Napja alkalmából a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ és az Időkép időjárás portál decemberben kisfilmpályázatot hirdetett, ahol két kategóriában pályázhatunk az értékes díjakra, a kisfilm elkészítésére 1 hónapunk van.

A Filmben mondom el kisfilmpályázatra kortól és iskolai végzettségtől függetlenül bárki jelentkezhet. A kisfilm maximális hossza 3 perc, amit mobiltelefonnal, digitális fényképezőgéppel, kamerával készíthetnek el a kreatív jelentkezők.

A két kategória:

„Kicsikét szűk a világ nekem.”

„Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”

A nyertes pályázatok értékes díjakkal gazdagodhatnak; az Időkép jóvoltából egy 70 000 forint értékű IP-kamera, míg a Klauzál Ház felajánlásából egy 45 000 forint értékű, mobiltelefonhoz való kézi stabilizátor, valamint egy 10 000 forint értékű, telefontartóval ellátott LED-körlámpa talál gazdára.

Az ajándékokon felül pedig minden helyezett kisfilmjét bemutatják a Klauzál Ház és az Időkép web- és Facebook-oldalán, illetve a releváns szakmai médiumokban.

A beérkezett pályamunkákat szakmai zsűri értékeli; Burbyák István dokumentumfilm-rendező mellett az Időkép csapatának kezében lesz a döntés. A kisfilmeket a palyazat@klauzalhaz.hu e-mail címre várják 2021. január 11-ig.

Olvasta már?