Halálos balesetet szenvedett egy pizzafutár a Budafoki úton

by gaalt994

Helyszíni információk szerint a sofőr a megengedettnél nagyobb sebességgel haladt.

Tragédia történt Budapest XI. kerületében, a Budafoki út 211. szám előtt. A Peugeot kisodródott és megdobta a járdaszegély, az irányíthatatlan gépkocsi ennek hatására többször átfordult tengelye körül, majd az oldalán állt meg – írja több portál is az Országos Rendőrfőkapitányság közleményére hivatkozva.

A baleset-info.hu portál a helyszínről is tudósítást adott, azt írják: az autó a Rákóczi híd felől érkezett a külső sávban a megengedettnél nagyobb sebességgel. A Kondorosi úti kereszteződéshez érve ismeretlen okból a belső sáv felé kezdett sodródni. Mindaddig, míg az autót a belső sáv melletti járdaszegély megdobta, az irányíthatatlan gépkocsi ennek hatására többször átfordult tengelye körül, majd az oldalán állt meg.

A portál tudomása szerint a gépkocsi vezetője nem használta a biztonsági övet, kizuhant a gépjárműből, majd a nyomok alapján feltételezhető, hogy a gépkocsi alá szorult. A pizzafutárként tevékenykedő férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

(A kiemelt kép illusztráció)

Olvasta már?