Az önkormányzat stratégiai partnerei is beszállnak az adománygyűjtésbe

by gaalt994

A labdarúgócsapat mellett számos cég küld segítséget Budafok-Tétény kárpátaljai testvértelepülésének, Mezőkaszonynak.

Amint arról a Huszonkettőn is olvashattak, Karsay Ferenc levélben kereste fel a kárpátaljai Mezőkaszony polgármesterét, Tóth Sándort, hogy felajánlja Budafok-Tétény segítségét az orosz katonai támadás alatt álló Ukrajnában fekvő település lakosainak. A XXII. kerület polgármestere választ is kapott, amelyben határon túli kollégája leírta, mire van leginkább szükségük az ott élőknek.

Időközben az önkormányzat stratégiai partnerei közül is többen jelezték, hogy szívesen nyújtanak támogatást a rászorulóknak.

A Brucker Pékség kenyérrel és tartós pékáruval, a Tendál Szolgáltató Szövetkezet fertőtlenítőszerekkel, a Lesaffre Magyarország Kft. aggregátorral, fertőtlenítőszerekkel és higiénés termékekkel, a CLB Packaging Kft. csomagolóanyagokkal, a Pellkoluxe Víz-fűtés Épületgépészet Kft. tisztálkodószerekkel, női higiéniai termékekkel és tartós élelmiszerekkel, az Auchan Albertfalva dobozokkal, a Hamvasztó-Adytum Kft. 1 millió forinttal, a BMTE labdarúgói 500 ezer forinttal, a BudafokOne Logisztikai Park Kft. 200 ezer forinttal, míg a TAMAX Építő és Szerelő Kft. 100 ezer forinttal járult hozzá az adománygyűjtéshez.

Az önkormányzat közleménye szerint a felajánlások gyűjtését és elszállítását a DONAUCHEM Vegyianyag Kereskedelmi Kft. szervezi, a Budafoki Gyermekorvosi Rendelő által gyűjtött adományok logisztikájában pedig a Seybold-Garab Pincészet működik közre. Mindeközben az önkormányzat leendő stratégiai partnere, a Csíki Burkoló Kft. azon dolgozik, hogy 25 menekült családnak biztosítson lakhatást.

Olvasta már?