Hamarosan indul a Tóth József utcai kereszteződés átépítése

by gaalt994

A polgármester a helyszínről bejelentkezve tudatta a budafok-tétényiekkel a jelenleg rendelkezésre álló információkat.

Csütörtökön közöltük azt a Karsay Ferenccel készített interjúnkat, amelyben a polgármestert a Tóth József utcai kereszteződés körforgalommá való átalakításáról kérdeztük. Karsay elmondta, hogy milyen lezárásokra lehet majd számítani az építkezés alatt, illetve megosztotta velünk a projekt befejezésének várható időpontját is.

Budafok-Tétény polgármestere ezúttal a helyszínről jelentkezett be élőben Facebook-oldalán, melyben megerősítette a korábbi információkat. “A BKK, valamint a kivitelező Strabag képviselőivel sikerült egy megbeszélést összehoznunk, amelyben elhangzott, hogy nagyjából november közepe táján kezdődhet meg az építkezés” – mondta Karsay.

“Ez az első időpont, amikor elkezdődhet a munka, hiszen az elmúlt hónapokban az aktuális építési engedélyek hatályukat vesztették, így most újra nekilátnak ennek a procedúrának” – pontosított a polgármester.

“Van jó hír is, azt ígérik, hogy a júliusi határidő, amit vállaltak, tartható lesz, főleg ha az időjárás is segíti ebben a kivitelezőket a tél folyamán” – fogalmazott Karsay Ferenc. A lezárások pontos ideje egyelőre nem ismert, azonban azt már most lehet tudni, hogy lesz olyan szakasza a munkálatoknak, amikor a Tóth József utca egy sávra fog szűkülni, illetve olyan is, amikor a Kossuth Lajos utcát részben, illetve teljesen lezárják majd.

Olvasta már?