Ingyenes lesz a BMTE utolsó NB I-es meccse

by gaalt994

A kieső Budafok Felcsúton zárja a szezont, a mérkőzés védettségi igazolvánnyal (és csak azzal) ingyenesen lesz megtekinthető.

Május 9-én, vasárnap játssza az idei szezon utolsó bajnokiját a Budafoki MTE. A Pacsi Bálint megbízott vezetőedző által irányított gárda Felcsútra, az ezüstéremért küzdő Puskás Akadémiához látogat.

A találkozónak a Budafok számára nincs tétje, a fővárosiak biztosan az utolsó helyen végeznek, a felcsútiaknak viszont annál fontosabb a meccs, hiszen a Szabics Imrével jól hajrázó MOL Fehérvár FC még kiénekelheti a sajtot a szájukból, már ami az ezüstért folyó harcot illeti.

A nagy tétre és a szurkolók kiéhezettségére tekintettel a felcsúti klub vezetősége úgy döntött, hogy a mérkőzést ingyenessé teszi, pontosabban 0 Ft-os áron bocsát ki jegyeket a találkozóra. A belépésnek ugyanakkor elengedhetetlen feltétele a plasztik védettségi igazolvány és a a rajta feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány. Kiskorúak védettségi kártyával rendelkező nagykorú felügyelete mellett mehetnek be.

Olvasta már?