Kerületi tehetségnapot szervez a Klauzál Ház

by gaalt994

Számos kerületi szervezettel megismerkedhetnek az érdeklődők.

November 19-én, szombaton 10.00 órai kezdettel a Klauzál Ház a Tehetségbarát Önkormányzat pályázathoz kapcsolódva Kerületi Tehetségnapot szervez. A tehetségnapon a szülők és a gyermekeik megismerhetik a kerületi projekteket, pályázati lehetőségeket, az első osztály előtt álló gyermekektől egészen a tinédzserekig.

Kérdezhetnek, érdeklődhetnek, bekapcsolódhatnak, hogy megismerjék kerületünk különböző tehetségpontjait az iskoláktól, kerületi szervezetektől, valamint kiállítással, vetítéssel, néptánc-, táncház- és tanfolyami bemutatókkal várják őket.

A tehetségnapon Budafok-Tétény számos szervezete képviselteti magát, így meg lehet ismerkedni a Budafok-tétényi Nádasdy Kálmán Alapfokú Művészeti Iskola és Általános Iskola, az Egyesített Óvoda, az ARTÉR Egyesület, a Budafoki Kosárlabda Klub, a Budafoki Pincejárat, a Klauzál Gitár Band, a Rózsakerti Demjén István Református Általános Iskola és Gimnázium, a Budafok-tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ, a Budafoki Kossuth Lajos Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és a Klauzál Ház mindennapjaival, tevékenységével is.

Olvasta már?