Súlyos tévedések sorozata hozta az első vereséget

by szorenyi6104

Elszenvedte első vereségét a Budafoki KK az NB I/B Zöld csoportjában. Székesfehérváron kaptak ki a kosárlabdázóink botrányosnak mondható mérkőzésen.

Két technikai és egy sportszerűtlen hibát is ítéltek a bírók a budafoki kosárlabdázók ellen a vasárnapi meccsen. Kellett ez a támogatás a Dávid Kornél KA-nak, mert a nyári felkészülés során a mieink simán legyőzték őket.

Ezúttal másképpen alakult. Túl azon, hogy ritka szerencsés napot fogtak ki a székesfehérvári hazaiak, a bíróktól is jelentős támogatást kaptak. Látványos és tiszta szereléseinket ítélték meg hibaként, amikor pedig ezt szóban számon kérték rajtuk, csak úgy röpködtek a technikai faultok.

A meccs alakulását itt tudja megnézni, a végén 10 pont feletti hátrányból majdnem sikerült visszajönni, de a sípmesterek ekkor sem hagyták megtéveszteni magukat és már fújták is a sportszerűtlen hibát.

Tény, a Budafoki KK nem játszott igazán jól, gyengén mentek a távoli dobások és az ellenfél legponterősebb játékosunkból is jól felkészült, de ez nem mentség a sporik számára.

Sebaj, meccsből egy vereség még belefér, hiszen alapvetően alsóházi csapattal szenvedték azt el. Ezen a hétvégén nincs játék, lehet egy kicsit sebet nyalogatni, de főleg készülni az újabb megmérettetésre, mert a bajnoki címről továbbra sem mondanak le a fiúk.

Olvasta már?