Két jó meccs után megint pont nélkül maradt a BMTE

by gaalt994

Három pontra a bentmaradás, vasárnap hihetetlenül fontos rangadó jön.

Szokatlanul biztató formában várta vasárnapi NB II-es bajnokiját a Budafoki MTE labdarúgócsapata. Csizmadia Csaba együttese az előző fordulóban Dorogon nyert, azt megelőzően pedig az élcsapat Vasastól tudott pontot lopni, így az eddig elég gyenge szezonban ritkán látott jó előjelekkel fogadta a Siófok gárdáját.

A BMTE novemberben tudott utoljára két egymást követő tétmeccsen veretlen maradni, akkor négy találkozón át folyton döntetlent játszottak. Arra, hogy két forduló alatt 4 pontot szerezzen a csapat, legutóbb augusztusban volt példa, épp egy Dorog elleni siker és egy Siófok elleni iksz által.

A Balaton-partiak tettek is arról, hogy ezt a rekordot ne javítsa meg a fővárosi alakulat. Bár a mérkőzés hosszú ideig gól nélkül állt, a 86. percben végül a fiatal védő, Kiss Balázs találatával megtört a jég, a Siófok elvitte mind a három pontot a Promontor utcából.

Vereségével a Budafok továbbra is a kiesést jelentő 19. helyet foglalja el a tabellán. A héten nagyon fontos, „hatpontos” meccset játszik a Csizmadia-legénység, a rangsorban egy-egy hellyel és ponttal jobban álló Tiszakécske vendége lesz az együttes.

Olvasta már?