Két kerületi vállalkozó kapott díjat a VOSZ-tól

by gaalt994

Mindkét név ismerősen csenghet a közelmúltból.

November 24-én este ünnepélyes keretek között, Budapesten a Szépművészeti Múzeumban adták át a 2022-es Budapesti és Pest Megyei Regionális Prima-díjakat. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Budapesti és Pest Megyei Regionális Szervezete idén már 15. alkalommal kérte fel a meghatározó szakmai szervezeteket, közéleti személyiségeket, kulturális véleményvezéreket, a tudományos élet szereplőit a régióban, hogy jelöljék a regionális Prima-díjra az általuk kiemelkedően tehetségesnek tartott kiválóságokat – tették közzé.

Az illusztris listán számos ismert művész, közszereplő is megtalálható, a díjazott vállalkozók között pedig Budafok-Tétény duplán érezheti büszkének magát, hiszen két elismerés is a XXII. kerületbe vándorolt. 2022-ben ugyanis  mind Baki László (BV Tempo Kft.), mind pedig Meszlényi Rózsa, a Tomori Pál Főiskola alapító rektora (TPF Közhasznú Nonprofit Kft.) Regionális Év Vállalkozója díjat vehetett át.

Baki László és az általa vezetett vállalat neve a közelmúltból is ismerősen csenghet a budafok-tétényieknek, a BV Tempo Kft. ugyanis az önkormányzat stratégiai partnere, ez a cég működik közre a szociális tűzifák logisztikájában is.

A Meszlényi Rózsa rektor vezette Tomori Pál Főiskoláról pedig nyár végén olvashattak nálunk, méghozzá annak kapcsán, hogy idén az intézmény különleges magánóvodát nyitott Budafok-Tétényben. A Rózsa Magánóvodáról itt írtunk bővebben.

(Kiemelt kép: vosz.hu)

Olvasta már?