Kiemelt kormányzati támogatást kap a Hajós Alfréd Tanuszoda

by gaalt994

A létesítmény változatlan vízhőmérséklettel és belépődíjakkal működik tovább.

“Dr. Schmidt Ádám államtitkár úrral kötött megállapodás alapján tanuszodánk kiemelt kormányzati támogatásban részesül, mindenféle korlátozás bevezetése nélkül. Diákok, versenysportolók és úszni vágyó kerületiek, jöjjenek, éljenek a lehetőséggel, az uszoda továbbra is várja Önöket” – jelentette be Karsay Ferenc a Hajós Alfréd Tanuszoda egyik medencéjének partjáról.

A polgármester szerint több oka is van annak, hogy a Hajós uszoda részesülhet a támogatásban. Az intézmény részt vesz az Úszó Nemzet Programban, valamint közel 100 százalékos kihasználtsággal működik. Ezen felül itt tevékenykedik az a Budafóka SE, amely csapat többek között a fiatal kora ellenére már most igen sikeres Molnár Dóra nevelőklubja is.

“Nem kell bezárnunk az uszodát, nem kell korlátoznunk a működését, nincs szükség arra, hogy hidegebb legyen a víz a megszokottnál. December végéig egészen bizonyos, hogy minden látogató változatlan áron igénybe veheti a létesítmény szolgáltatásait” – összegezte a támogatással járó előnyöket Karsay, aki egyben köszönetet is mondott a Sportért Felelős Államtitkárságnak is.

Olvasta már?