Korábbi képviselőjét gyászolja az önkormányzat

by gaalt994

Palócz György 2002-től 2006-ig volt Rózsavölgy képviselője.

Budafok-Tétény önkormányzata gyászközleményben tudatta, hogy életének 82. évében elhunyt Palócz György, aki korábban Rózsavölgy képviselőjeként dolgozott a hivatalban. 2002 és 2006 között az MSZP-SZDSZ koalíció színeiben töltötte mandátumát a körzetben, ezt követően 2010-ig bizottsági tagként működött közre.

Szorgalma és kitartása példa a következő nemzedékeknek, hiszen egész élete során és a munkájában is mindig a becsülettel elvégzett feladatot vallotta értéket teremtőnek. Folyamatosan meg tudott újulni, minden helyzetben megtalálta azt az utat, amiben előbbre jutott, a jövőt alakította. „A múlt emlék, a jövő titok, a jelen ajándék” – volt a mottója. Igazi lokálpatrióta volt, hiszen családja 1928 óta rózsavölgyiként itt élte az életét. Férjként mindent megadott szeretett feleségének, családapaként példásan nevelte szeretett fiait, nagypapaként segítette imádott unokáit – írják róla.

Palócz György hamvait november 11-én 9.00 órakor a kelenföldi Szent Gellért-plébániatemplomban a római katolikus vallás gyászszertartása szerint helyezik örök nyugalomra.

Olvasta már?