Különleges zenei élménnyel készül a Pincejárat májusban

by gaalt994

Az Európában is egyedülálló budafoki pincerendszer májusban is szeretettel várja a látogatókat. A hagyományoknak megfelelően az utolsó tavaszi hónapban is lesz Pincejárat, május 7-én szombaton. Ezúttal ráadásul az operett kedvelőinek is kedveskednek a szervezők külön programokkal.

Kitűnő énekhangok tolmácsolásában, élő zenekarral olyan felejthetetlen slágerek csendülnek fel, mint a „Te rongyos élet”, „Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket”, „Ringó vállú csengeri violám”… A magyar operett szerzőinek örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot, és ezt teszik majd Budafokon is, az operettvilág fiatal sztárjainak előadásában.

A koncerten Kecskés Tímea, Csengeri Attila és Káldi Kiss András lép majd fel, mellettük  Horváth Péter és Horváth Elemér zenészkettőse színezi majd a hangélményt, előbbi zongorán, utóbbi pedig hegedűn fog játszani.

Mivel az este 7-kor kezdődő koncert a Katona Borházban lesz, természetesen a kéttételes borkóstolás sem marad el. A 4500 forintos belépőt a jegy.hu-n, a Klauzál Ház weboldalán, illetve a helyszínen, a kezdés előtti fél órában lehet megvásárolni.

Olvasta már?