Küzdelmes mérkőzésen veszítette el veretlenségét a BMTE

by dombteto

A Budafoki MTE labdarúgó csapata a Kozármislenyt fogadta. A félidőben 1:1 volt az eredmény, de a vendégek a 83. percben fordítottak, így 1:2 lett a végeredmény.

A Csákvár elleni találkozóhoz képest Erős Gábor vezetőedző egy helyen változtatott az összeállításon: Nagy helyett Merényi kezdett – írta a mérkőzésről készített összefoglalóban a budafok1912.hu.

A nagy melegben hihetetlenül nehéz dolguk volt a játékosoknak, de a hőségben is futballozni kell. Az első félidőben túl sok helyzetet nem alakítottak ki a csapatok, de a vezetést szerencsére a Budafoknak sikerült megszereznie. Egy 16-oson belül kezezés után megítélt büntetőt Kovács Dávid értékesített (1-0). Sajnos nem sokáig örülhettünk ennek, mert egy védelmi hiba után a vendégek játékosa, Kozics egyenlített (1-1).

A szünet után a Budafok támadott többet. Játékosaik többször is helyzetbe kerültek. A legnagyobb lehetőség a 74. percben Pintér előtt adódott, de ő közelről a kapusba lőtte a labdát.  Ahogy lenni szokott, mindez megbosszulta magát, mert a 83. percben Horváth 10 méterről talált a kapuba (1-2).

A folytatásban lelkes közönsége buzdítása mellett nagyot küzdött a Budafok, de az eredményen nem tudott változtatni.

BUDAFOKI MTE–HR RENT-KOZÁRMISLENY mérkőzés 1–2 (1–1).

Helyszín: Promontor utca, 700 néző. 

Vezette: Hanyecz Bence (Szilágyi Norbert, ifjabbVarga Gábor).
BUDAFOK: Gundel-Takács – Csonka A., Lorentz, Fótyik, Kalmár O. – Pintér Á., Németh M. (Sós M. 70.), Oláh B. (Bíró M., 70.), Kocsis B. (Szerető, a szünetben) – Kovács D. (Elek B., 81.), Merényi (Nagy G., a szünetben). Vezetőedző: Erős Gábor.
KOZÁRMISLENY: Lékai – Beke P., Gajág, Füredi, Turi – Nagy E. (Sági M., 73.), Kozics, Hegedűs M. (Horváth P., 61.) – Vajda R. (Major S., a szünetben), Tóth Z. (Nagy M. K., 57.), Molnár Á. (Barkóczi, 61.) Vezetőedző: Aczél Zoltán.
Gól: Kovács D. (40. – 11-esből), illetve Kozics (42.), Horváth P. (83.).

Olvasta már?