Lecserélte kapusedzőjét a BMTE

by gaalt994

Kispestről érkezik az új szakember.

Melós nyár előtt áll a Budafoki MTE futballcsapata, a vezetőség munkája azonban már jóval a június 14-i alapozó időszak előtt elkezdődött: javában zajlik a keret kialakítása a következő, immár újra NB II-es szezonban.

A játékoskeretben már több változás is történt, Oláh Bálint távozása mellett érkezőket is bejelentett már az egyesület: Horgosi Donát és Szalai Dániel biztosan a csapat tagja lesz a következő idényben. Nem mellesleg megvan az új vezetőedző is, aki egy hét eleji interjúban már hangoztatta a keretépítés fontosságát.

Ez a fajta építkezés pedig a szakmai stábot sem kerüli el, a legújabb érkező ugyanis Vezér Ádám kapusedző, aki Nagy Gábor helyét veszi át.

Vezér Ádám korábban 180 NB I-es mérkőzésen védte a BVSC, a Siófok és a Budapest Honvéd kapuját. Utóbbival bajnoki címet és Magyar Kupát nyert a 90-es években. Később Izraelben és Cipruson is futballozott. Kapusedzőként előbb három és fél évig a Puskás Akadémiánál, majd a legutóbbi szezonban Kispesten, Bódog Tamás és Pisont István stábjában dolgozott.

Olvasta már?