Lord, a nyári fekete: Árvai M. Tekla új mesekönyvét a Szelmann Házban mutatják be

by nora.farmosi

Az írónő első mesekönyvében az ember és a lovak különleges kapcsolatát kutatja a tőle megszokott nyelvi szépséggel és fordulatokkal, egyéni nézőpontból. Május 27-én, 17 órától várják a kicsiket és nagyokat a Szelmann Házba, ahol találkozhatnak a szerzővel is.

Lord régi otthonából, az állatkertből egy lovardába kerül, ahol új barátokat szerez, mindenféle kalandokba keveredik, és végül még egy nagy versenyen is részt vesz. Ha szereted az állatokat, ha érdekel a lovaglás, ha tudni szeretnéd, milyen az élet egy lovardában, biztos tetszeni fog neked ez a könyv.

Árvai M. Tekla (1956) közgazdászként és jogászként sosem gondolta volna, hogy a lovak felé sodorja az élet. De kétgyermekes anyaként, amikor a lányai lovagolni szerettek volna, váratlanul ő is a nyeregben találta magát. Azóta a lovak közelsége segíti abban, hogy úton legyen: először önmagához, aztán a hétköznapokhoz, végül az íráshoz is a lovak által került közel. 2020 óta a Péterfy Akadémia hallgatója, és a Felhő Café folyóirat rendszeres szerzője.

Első mesekönyvében is az ember és a lovak különleges kapcsolatát kutatja a tőle megszokott nyelvi szépséggel és fordulatokkal, egyéni nézőpontból.

Időpont: 2024.05.27., 17:00
Helyszín: Szelmann Ház, 1225 Budapest, Nagytétényi út 306.

Olvasta már?