Mátyus: senki sem mehet biztosra ellenünk!

by lantai.oliver

Az utolsó helyen állt a budafoki focicsapat, amikor átvette, most már a felsőház tagja. A klub honlapja a BMTE edzőjét, Mátyus Jánost kérdezte eddigi tapasztalatairól, a közelmúlt sikereiről és a következő kihívásokról.

A Budafoki MTE egy hét alatt három győzelmet aratott. A sikereknek köszönhetően a bajnoki tabellán bekerült a legjobb tízbe, míg a Magyar Kupában elődöntőt játszhat. A döntőért a Vasast kell legyűrni valahogy.

Bárkit is kaptunk volna, ugyanaz igaz minden párharcra: az ellenfelünk a toronymagas esélyese a mérkőzésnek. Ez azonban korántsem jelenti azt, hogy nem szeretnénk továbbjutni, és mindent megtenni azért, hogy a Puskás Arénában játszhassunk, sőt! Szerencsére mind a bajnokságban, mind a kupában bizonyítottuk már, hogy nagyon nehéz fába vágja a fejszéjét az, aki le akar győzni minket. A maximális tiszteletünk mellett szeretnénk minden ellenfelünk orra alá borsot törni, nincs ez másként a Vasassal sem – nyilatkozta Mátyus János.

Elmondta továbbá, hogy az utolsó helyen vette át a csapatot, most pedig már a legjobb tízben van. Eljutottak oda, hogy senki sem mehet biztosra ellenük!

Reméljük, a jó sorozat folytatódik a holnap következő Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni hazai mérkőzésen is, s kívánjuk, hogy a héten születésnapját ünneplő házi gólkirály, Beke Péter góllal, gólokkal járuljon hozzá csapatunk sikerszériájához!

Forrás: budafok1912.hu/Facebook

Olvasta már?