Megváltóként érkezhet a BMTE új igazolása

by gaalt994

Egy ilyen üzletre már nagyon szükség volt, a Budafok tekintélyes NB I-es rutinnal rendelkező védőt vett kölcsön.

A szezon elején jellemző volt a szilárd védekezés Csizmadia Csaba együttesére, az idény első harmadának vége óta viszont szellősebben zár a budafoki retesz.

Az ősszel a harmadik legjobb NB I-es kapusnak megválasztott Póser Dániel teljesítményére egyáltalán nem lehet panasz, balhátvédben Medgyes Sinan játéka is meggyőző, a jobbon Margitics megoldja, középen pedig Vaszicsku egészen jól irányít. Mellette a védelem másik belső posztján Nikolic lelkesedésére nem lehet panasz, hirtelen döntéseire azonban annál inkább, s bár Romic eggyel stabilabb, nála is benne van a hiba.

A hátsó alakzat így új emberért kiáltott, amit a vezetőség nem is volt rest meglépni. A klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy a szezon végéig kölcsönben megszerezte a korábban 127 NB I-es meccsen játszó Jagodics Márkot.

A belső védőként és védekező középpályásként is bevethető Jagodics egy rövid ajkai kitérőt leszámítva tavaly nyárig megszakítás nélkül a Haladást erősítette. Ekkor igazolt Mezőkövesdre, ahol azonban nem igazán találta meg számításait, mindössze 4 meccsen kapott lehetőséget.

A szombathelyi nevelésű bekk akár a hiányzó láncszem is lehet a Budafok védelmében, ahová korábban már Zeke Máriót is leigazolták, szintén kölcsönben.

(Kiemelt kép: Budafoki MTE)

Olvasta már?