Minden budafok-tétényi hírlevelet kap majd a lomtalanításról

by gaalt994

Mivel a körzetekre osztott kerületi lomtalanítás az újabb módszerek közé tartozik, a lakosok pontost útmutatást kapnak majd.

Az önkormányzat még márciusban jelentette be a 2022. tavaszi lomtalanítások időpontját. A folyamatot ismét a Fővárosi Közterületfenntartó Zrt. szervezi meg április 19-29. között. Az FKF kilenc körzetre osztotta fel kerületünket, ahonnan az említett időszak folyamán egy-egy nap alatt szállítja majd el a lomokat.

Az elszállítást a kihelyezést követő napon végzi az FKF, amely a lomok kikészítésének pontos időpontjáról és módjáról értesítő útján előzetesen, írásban tájékoztatja az érintett lakosságot. Ha szeretné megtudni, hogy Ön melyik körzetbe tartozik, azaz mikor helyezheti ki lomjait, a lomtalanítási térképet és a mindenki számára kötelezően betartandó szabályokat korábbi cikkünkben találja.

A lomtalanítással kapcsolatban további információkat is megosztott Horváth László a Promontor TV-ben. A BKM Zrt. szakreferense többek között azt is jelezte, hogy az érintett körzetek lakói hírlevél formájában kapnak majd pontos útmutatást a lomtalanításhoz. A teljes interjút itt lehet megnézni.

Olvasta már?